Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2015
Fürdőszobai falióra, higrométerrel

Fürdőszobai falióra, higrométerrel

Pontos idő és optimális otthoni klíma Optimális otthoni klíma a jó közérzet szolgálatában. Ez a faliórás higrométer nem csupán az időt, hanem 30 és 80%-os páratartalom között fokozatonként a komfortzónákat is kijelzi: 30–40% = túl száraz levegő: optimalizálás pl. szobanövények, fűtőtestre helyezett vízpárologtató, szobaszökőkút révén 40–70% = a klíma optimális ember, állat és növények számára 70–80% = túl páradús levegő: optimalizálás szellőztetés segítségével Háromféleképpen rögzíthető Dekoratív és praktikus: a páratartalom- és hőmérő többféleképpen is felhelyezhető a fürdőszoba falára. A készülék három levehető tapadókoronggal rendelkezik, ezért könnyen és fúrás nélkül rögzíthető sima felületekre. A felakasztásra szolgáló kialakítás révén nagyon könnyen felfüggeszthető a falra. Ezen kívül egy órát kitámasztó talpas szerkezettel is ellátták, ezért például asztalra is helyezhető. Műszaki részletek A falióra olyan kvarc szerkezettel rendelkezik, amely nedves helyiségekben is gond nélkül működik. Használati útmutató is tartozik az órához.
3 195 Ft
3 195Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.