Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 27 2017
Fürdőszobai fiókos szekrény

Fürdőszobai fiókos szekrény

Kiegészítő tárolóhelyet biztosít a fürdőszobában Itt mindennek megvan a maga helye: a praktikus szekrényben például törölközők és fürdőszobai kellékek tárolhatók. A fürdőszobaszekrény két fémcsúszós fiókkal rendelkezik. A nyitott rekeszben minden olyan dolog elfér, amelyek jó, ha gyorsan kéznél vannak, így például a sminkeszközök. MADE IN GERMANY strapabíró fürdőszobabútor A szekrény a műanyag éleknek köszönhetően különösen strapabíró, ütésálló és tartós. Fürdőszobaszekrény megfordítható előlappal A variálható fürdőszobai bútorcsaládhoz tartozó szekrényt egy olyan megfordítható előlappal látták el, amelynek egyik oldala szürke, a másik pedig natúrszínű. Az előlap tetszés szerint bármikor megfordítható - így körülményes szerelés nélkül, igény és ízlés szerint megválasztható a fürdőszoba színvilága.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.