Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2015
Fürdőszobai magasszekrény

Fürdőszobai magasszekrény

Tárolóhely függőleges formátumban. A kozmetikumok, fürdőszobai kiegészítők és vendégtörölközők tárolására szolgáló magasszekrényt egy nyitott rekesszel és két nyomásra nyíló ajtóval látták el. Mindegyik ajtó mögött két-két behelyezhető üveg polclap található, amelyek magassága 3 különböző magasságban állítható. Az integrált "push" mágnes az ajtók csukásakor ütéstompító hatású. Falra szerelhető A magasszekrény falra rögzíthető. A készlet három dimenzióba állítható fali felfüggesztést, szerelési anyagot és útmutatót is tartalmaz.
34 995 Ft
34 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Fürdőszobai magas szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
41 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai magas szekrény, fa, barna

Matt barnára lakkozott front ujjlenyomat elleni bevonattal
63 995 Ft 59 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai magas szekrény, fehér, zöld

Matt zöldre lakkozott front ujjlenyomat elleni bevonattal
63 995 Ft 41 995 Ft Quickshop