Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2015
Fürdőszobai magasszekrény

Fürdőszobai magasszekrény

Tárolóhely függőleges formátumban. A kozmetikumok, fürdőszobai kiegészítők és vendégtörölközők tárolására szolgáló magasszekrényt egy nyitott rekesszel és két nyomásra nyíló ajtóval látták el. Mindegyik ajtó mögött két-két behelyezhető üveg polclap található, amelyek magassága 3 különböző magasságban állítható. Az integrált "push" mágnes az ajtók csukásakor ütéstompító hatású. Falra szerelhető A magasszekrény falra rögzíthető. A készlet három dimenzióba állítható fali felfüggesztést, szerelési anyagot és útmutatót is tartalmaz.
34 995 Ft
34 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Fürdőszobai magas szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
41 995 Ft