Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2015
Fürdőszobai szekrény

Fürdőszobai szekrény

Rengeteg tárolóhelyet biztosít Rendezett, mégis könnyen hozzáférhető tárolás: a tömör kőrisfakerettel és szifonkivágással ellátott szekrény új helyet biztosít a fürdőszobai kellékek számára. A két ajtó egyszerűen, nyomásra nyílik és csukódik. A két rekesz magassága a három különböző magasságba behelyezhető polclapnak köszönhetően igény szerint állítható. Fabútort a fürdőszobába? Természetesen! Ennek a fürdőszobabútor családnak minden faeleme valódi fából készült. A bútorok a színtelen lakkal készült bevonat révén ellenállnak a nedvességnek, így nedves ruhával letörölhetők és könnyen tisztíthatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.