Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 1 2018
Fürdőszobai szekrény

Fürdőszobai szekrény

Kiegészítő tárolóhely a fürdőszobában Rendezett, mégis könnyen hozzáférhető tárolás: a nagy szekrényajtó mögött két 3 különböző magasságba állítható polclap biztosít helyet a kozmetikumok és egyéb fürdőszobai kiegészítők számára. A fogantyú nélküli ajtó nagyon könnyen, nyomásra nyitható és csukható. Az ajtóütköző választás szerint jobbra vagy balra felszerelhető. A kivetőpánt-vasalatok megkönnyítik az ajtók felszerelését. =Fürdőszobai szekrény modern dizájnnal Ez a fürdőszobai szekrény karcsú, mindössze 7 mm vastagságú korpusszal rendelkezik. A krómozott fémből készült talpakkal ellátott, erezett, valódi fahatású front modern megjelenést biztosít a fürdőszobában. Lebegő vagy álló? Az ehhez a termékcsaládhoz tartozó bútorok választás szerint lebegő hatással szerelhetők a falra vagy a négy krómozott fémtalpra állíthatók.
26 995 Ft
26 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2018  Akár 50% kedvezménnyel

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Fürdőszobai fiókos komód

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
56 995 Ft 53 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai gurulós tároló szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
37 995 Ft 34 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai fali polc, fa, barna

Barnára lakkozott üvegfront
22 995 Ft 15 995 Ft Quickshop

Fiókos fürdőszobai kisszekrény, fehér

Terméskő hatású asztallap
49 995 Ft 41 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai fiókos szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
31 995 Ft 24 995 Ft