Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2016
Fürdőszobai törlőkendő készlet

Fürdőszobai törlőkendő készlet

Puha, de hatékony - ennek a három speciális kendőnek az esetében minden felülethez megfelelő kendő használható! 1 mikroszálas törlőkendő finom és különösen strapabíró oldallal a makacs szennyeződésekhez 1 mikroszálas, lépsejtes szerkezetű polírozó kendő 1 mikroszálas, univerzális kendő A törlőkendők környezetbarát tulajdonságúak, mivel kevés tisztítószerrel és vízzel is eltávolítják a zsírt és a szennyeződést. Mindemellett tartósak, kevésbé bolyhosodnak és kiváló nedvszívóak. Belekötött minták segítik a kendővel megtisztítható felületeket (fürdőkád, WC, mosdókagyló).


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.