Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2018
Fürdőszobai tükrös szekrény, fehér, zöld

Fürdőszobai tükrös szekrény, fehér

Ez a négy behelyezhető polclappal rendelkező praktikus tükrös szekrény remek megoldás, ha további tárolóhelyre van szükség a fürdőszobában. Az teljes felületű tükrös ajtót egyszerű és mindkét oldalra felszerelhető, praktikus kivetőpántokkal látták el. Az - ütközéstompításnak köszönhetően - halkan becsukható ajtó mögött négy három különböző magasságba behelyezhető polclap található. Variálható és praktikus A falra szerelhető, kiváló minőségű kidolgozású szekrény kifejezetten strapabíró és ütésálló műanyagélekkel készült. Ezáltal a bútordarab rendkívül tartós, a különösen vékony tölgyfadekor korpuszéllel ellátott elegáns dizájnt pedig a bevonatnak köszönhetően nem csúfítják el a látható ujjlenyomatok.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.