Schließen

Gondtalan mindennapok

Praktikus ötletek & kiegészítők

A hétköznapok során mindenki találkozik kisebb-nagyobb kihívásokkal. Praktikus ötleteinkkel mi kihozzuk belőlük a legjobbat - legyen szó hétköznapi teendőkről, háztartásról vagy sportolásról!

Kedvenceink a kollekcióból

Egész nap kényelmesen

Nyári ruhák & fehérneműk

Megtartja, amit ígér

Méghozzá azt, hogy tehermentesít! A széles, stabil pántok nem vágnak be, valamint kímélik a váll- és tarkórészt. Az elülső zárnak köszönhetően a melltartó nagyon könnyen fel- és levehető.
Megnézem

Mindig mozgásban

Sportruházat & fitneszeszközök

Ilyen egyszerű is lehet!

Segédeszközök a hétköznapokra & egészségmegőrzéshez

Szemtorna segédeszköz

Edzés a szemnek

Nem csak a hátat, a kart és a hasonlókat érdemes edzeni. Az alkalmankénti tornának szeme is örülni fog! A szemtorna segédeszköznek köszönhetően erősítheti a szemizomzatot és javíthatja a koordinációt.
Megnézem
 

Mindig képben

Ennek a hihetetlenül praktikus érmerendszerező pénztárcának köszönhetően ezentúl mindig képben lesz:
  • Cipzáras érmetartó rekesz
  • 8 külön rekesz a különféle érmékhez
  • Különösen nagy bankjegytartó rekesz
  • 3 rekesz hitelkártyáknak és további rekeszek

Segítőtárs a hétköznapokon
útközben is

Praktikus kísérő: a sétabot rossz terepviszonyok esetén lesz segítségére, majd ezután csupán 30 cm-es hosszúságúra összecsukható. Így még a kézitáskába vagy a hátizsákba is belefér.
Megnézem

Kényelmesebb nem is lehetne

Hálóruhák férfiaknak

Itt a játék ideje!

Klasszikus játékok különleges kivitelben

Apró méret, nagy segítség

Ötletek a könnyed hétköznapokért

Vegye könnyedén!

Praktikus segédeszközök a konyhába & bevásárláshoz

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.