Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 15 2018
Gramofon Ebluetooth hangszóró

Gramofon bluetooth hangszóró

Ez az okostelefonhoz, táblagéphez vagy notebookhoz használható Bluetooth® hangszóró pompásan mutat és remekül szól. Vezeték nélküli zeneátvitelre szolgál, 3 wattjával pedig telt hangzásról gondoskodik. A hangszóró Bluetooth® 2.1-gyel kompatibilis, további AUX-csatlakozóján keresztül pedig például MP3-lejtászóval működtethető. 2 A-es USB-csatlakozóval rendelkezik hordozható végkészülékek feltöltéséhez, ezen kívül Bluetooth® be-/kikapcsolóval, fényüzemmód- és fényváltás gombbal is ellátták. Hangulatos fényeffektusokkal A hangszóró tetszetős megjelenésű - méghozzá többszörösen: a réig korokat megidéző gramofon formájú hangszórót olyan kikapcsolható LED-es hangulatfénnyel látták el, amelynek fényereje háromszorosan szabályozható és négy bekapcsolható fényeffektussal is rendelkezik. A világítási mód tetszés megválasztható: nyugtató és aktiváló színek lágy átmenete vagy egy szín folyamatos világítása. Vétel nélkül tíz perc elteltével automatikus készenléti üzemmódba kapcsol.
12 995 Ft
12 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Mágnestábla, órarend-és szabadidőtervező

Egyedileg alakítható - rugalmasan használható
3 495 Ft 1 995 Ft Quickshop

Guruló labda macskajáték

A kiszámíthatatlanul guruló labda felébreszti a játékösztönt
2 995 Ft 1 795 Ft Quickshop

Mintázókészlet

Fondant, marcipán stb. formázásához és díszítéséhez
1 995 Ft 1 895 Ft Quickshop