Grand Classé Caffè Crema »El Tempixque« – 80 kapszula

(23)
10 465Ft
Ft/kg 16 351,56
ÁFA-t tartalmaz
Intenzitás:
Pörkölés:
Pillanatnyilag nem kapható
Ez a termék pillanatnyilag online már nem elérhető.
E-mailben értesítjük, ha a termék ismét elérhető lesz.
coffee_cup_steaming

Grand Classé Caffè Crema »El Tempixque

Rendelési szám: 179670

  • Csokoládé ízű caffè crema nugátos és körtés jegyekkel
  • Grand Classé minőség
  • 100% Tchibo arabica kávé Guatemalából
  • Rainforest Alliance tanúsítvánnyal
  • Limitált kiadás: csak rövid ideig
  • *A feltüntetett árak az ajándék kapszulákat már tartalmazzák. 80 darabos kapszulát tartalmazó gyűjtődoboz vásárlása esetén 10 darab (a gyűjtődoboz által tartalmazott) kapszula ajándék, így Ön 70 db kapszula áráért 80 db kapszulát kap. A kedvezményes ár kizárólag azonos ízű kapszulák gyűjtődobozban történő vásárlásakor érvényes. 80 darab kapszula ára kedvezmény nélkül 11 960 Ft. Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.

Guatemalában vagyunk, pontosabb Antiguában, az „El Tempixque” farmon, melyet 1962-ben alapított Arturo Falla. A farmot is ő nevezte el arról a nagy tempisque fáról (egy vasfaféleség), mely még ma is a bejárati kapu mellett áll és ad hűs árnyékot.

Hat évvel ezelőtt a két unokatestvér, Adrian és Sebastian vették át az ültetvényt. „A családunk már 133 éve termeszt kávét. Büszkék vagyon rá, hogy a családi örökséget egy innovatív jövő felé vezethetjük úgy, hogy közben egyre gyarapodik. A fenntartható termelés koncepciója lehetővé teszi számunkra, hogy learassuk dédapánk életművének gyümölcsét.” Adrian hozzáfűzi: „Érezni a világ minden tájáról származó pörkölőmesterek szeretetét a kávénk iránt – ez egyszerűen megfizethetetlen.”

Minden szavából kiérződik dédapja magával ragadó vállalkozószelleme és a mind a mai napig tiszteletben tartott családi értékek: Itt minden embert szeretettel látnak – és a különleges kávékat érintő minden új ötletet is. Bizonyára éppen ez a nyitottság és odaadás az, amitől ez a kávé olyan különleges. Amit érzünk: nugát és körte – Ön milyen ízeket érez?

Termékinformációk

Tartalom: 80 kapszula à 8,0 g = 640 g
Intenzitás: 4 a 6 kávészemből
Pörkölt, őrölt kávé

Védőgázas csomagolásban.
Száraz, sötét, hűvös helyen tárolandó.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D–22297 Hamburg

  • Megrendelés & szállítás
  • Vásárlói értékelések