Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Grand Classé India Pahari
Sajnos már elfogyott

ÚJ: Grand Classé Espresso India Pahari – 10 kapszula

1 195 Ft Ft/100g: 1 593,33
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Eszpresszó kellemes, pörkölt aromával és leheletnyi sötét csokoládé ízzel
  • A legjobb Grand Classé minőségben
  • Rainforest Alliance Certified™ szabvány

ÚJ: Grand Classé Espresso India Pahari Limitált kiadás – 10 kapszula

Megrendelési szám: 67897

India délnyugati részén található a festői Yelnoorkhan kávéültetvény. Egyike az ország legrendkívülibb és legkiválóbb ültetvényeinek, ugyanakkor új Grand Classé India Pahari kávénk származási helye is.

Pahari azt jelenti „hegyes” és ennek a kávénak a különleges termőhelyét jellemzi: több mint 1.500 méteres magasságban, a Baba Budangiri hegylánc szívében, sűrű, árnyas fák alatt terem a legfinomabb felföldi Arabica kávé. Az erre a vidékre jellemző alacsony hőmérsékletek és a nagy mennyiségű csapadék egy egészen különleges aromát eredményez. A nagy gondossággal végzett betakarításnak és továbbfeldolgozásnak köszönhető ez az egyedülálló kávé, melyet kávészakértőink az új Grand Classé India Paharihoz kiválasztottak.

Egy rendkívüli eszpresszó Indiából, kellemes pörkölt aromával és leheletnyi sötét csokoládé ízzel.

Intenzitás: 4

Tartalom: 10 kapszula - 7,5g

Cafissimo Grand Classék:

Gondosan válogatott kávék limitált kiadásai - kizárólag a Cafissimo számára készült kreációk. Kávészakértőink az egész világot bejárják, hogy csúcsminőségű, különleges kávészemeket fedezzenek fel a Cafissimo Grand Classékhoz. Ezekhez a különleges kávékhoz csak olyan Arabica kávék jöhetnek szóba, melyek különleges régiókból származnak, melyeket különleges módszerekkel termesztenek, vagy egyedülálló feldolgozás jellemzi őket. Mivel kizárólag kiváló minőségű ültetvényeket vagy kis szövetkezeteket választunk ki, a Grand Classék csak korlátozott mennyiségben kaphatók. Mint minden más Cafissimo kapszulához, a Grand Classékhoz is 100%-ban fenntartható módon termesztett kávét használunk fel.

Ennek a gondosságnak és odaadásnak az eredménye egy egészen rendkívüli eszpresszó, caffè crema és filterkávé kollekció – fedezze fel az egyedülálló Cafissimo Grand Classékat!

Cafissimo - valamennyi kávé fenntartható gazdálkodásból:

Mint minden más Cafissimo kapszulához, a Grand Classéhoz is 100%-ban fenntartható módon termesztett kávét használunk fel. Grand Classé India Pahari kávénkhoz a nyerskávé olyan ültetvényekről származik, melyek a Rainforest Alliance Certified™ szabványa szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Rainforest Alliance szervezettel együttműködve a Tchibo ökológiai és társadalmi szempontból elfogadható termesztési módszereket tud biztosítani a kávétermelő országokban. Ezek képezik az ember és természet számára sértetlen élettér alapját.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

67897

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.