Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2017
Grillsütő

Grillsütő

A Black Taurus Expert grillsütő gazdag felszereltségével ejt ámulatba, így minden egyes grillezés ünnep. Igazi alternatívát jelent a gömb alakú grillsütővel szemben! =Részletek=== Fedél a légkeveréses grillezéshez 3 légbefúvás-szabályozó a fedélen és tűztér Állítható magasságú szénrács porfestett acélból Levehető oldalsó polc és hamufiók a maximálisan kényelmes grillezésért Lakkozott fedél és tűztér A fedélbe épített hőmérővel a hőmérséklet könnyen szabályozható Kétrészes, zománcozott grillrács öntöttvasból Nagy felületű melegen tartó rács Stabil vázszerkezet Elülső áthuzat

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2017  KERTI TERMÉKEK LEÁRAZÁSA

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.