Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 37 2013
Gurulós utazótáska, kék

Gurulós utazótáska, kék

Kétféleképpen hordható: válltáskaként vagy gurulós bőröndként. A főrekesz és az elülső rekesz kétutas cipzárral. A főrekesz 1 párnázott, nyitott rekesszel és 2 kattanózáras rögzítőpánttal. Az elülső rekesz 1 nagy nyitott rekesszel, 5 kicsi nyitott rekesszel és 1 hálós, cipzáras zsebbel. Állítható hosszúságú vállpánt és rögzíthető, teleszkópos húzókar - amennyiben éppen nincs rá szükség, a cipzáras rekeszben tárolható. Rávarrt rekesz elöl 1 könnyen hozzáférhető cipzáras rekesszel. A felső, oldalsó és alsó hordozófülek megkönnyítik a használatot. A 2 kattanózársas, oldalsó szorítópánt megkönnyíti az összecsomagolást. Talpakkal és ütésvédő peremmel.
9 495 Ft
9 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.