Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 36 2018
Gyerek esőnadrág, fekete

Gyerek esőnadrág, sötétkék

Aki szívesen tölti szabadidejét a szabadban, azt egy kis eső nem fogja visszatartani - erre az esőnadrágra pedig bármikor bizton számíthat. A nadrág 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, High Performance bevonattal és lezárt varrásokkal ellátott külső anyaga szél- és vízálló, valamint lélegző. A környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően szennyeződéstaszító. Funkcionális és gondosan megtervezett A nadrág egy névvel ellátható címkével és hálós béléssel készült, a derékrész és a nadrágszárvégek rugalmasak, a hátul lévő fényvisszaverők pedig arról gondoskodnak, hogy viselője rossz fényviszonyok mellett is jól látható legyen.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.