Fedezze fel a gyerek hátizsákokat ovihoz és iskolához

Tízórai, kulacs és toll – a gyerekeknek sok dologra van szükségük az óvodában, az iskolában vagy akár útközben. Praktikus, ha a kicsik egyszerűen magukkal vihetik ezeket a kellékeket. A gyerek hátizsáknak egyszerre több elvárásnak kell megfelelnie: a táska feleljen meg az ergonómiájuknak és a testméretüknek, a megjelenés legyen gyerekbarát, és legyen strapabíró. Ezért jó, ha bízhat a kiváló Tchibo minőségben!

Kérjük, töltse be újra az oldalt, vagy próbálja meg később.

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Itt találja a Tchibo Webáruház aktuális termékkínálatát:

Gyerek hátizsák vásárlásakor erre kell ügyelnie

Ha kirándulni vagy túrázni indul, a gyermek hátizsákja legyen a lehető legkönnyebb, és a váll- és mellkaspánt segítségével biztonságosan illeszkedjen a hátán. A mindennapokban a méret döntő fontosságú – férjen el benne legalább egy A4-es formátumú könyv, továbbá egy váltóruha, kulacs és uzsonnásdoboz. Figyelem: a nagyméretű gyerek hátizsákok arra csábítanak, hogy feleslegesen teletömje a táskát. Az óvodai hátizsák súlya nem haladhatja meg a testtömeg tíz százalékát!

Fontos: A hátizsák minősége legyen megfelelő!

A gyerek hátizsáktól általában sokat várnak. Ezért jó, ha megbízhat a kiváló minőségű kivitelezésben, ami a Tchibo-nál előírás. Figyelünk a strapabíró és víztaszító anyagokra, az ergonomikus kialakításra, jól átgondolt rekeszekkel, valamint állítható pántokkal és könnyen használható cipzárokkal. A középpontban gyermeke jóléte és biztonsága áll!

Szép és praktikus? Természetesen!

A Tchibo-nál fontosnak tartjuk a kifogástalan kivitelezést és gyermekbarát kialakítást! A kisebbek körében nagyon menő a képregényhősös vagány hátizsák, illetve az aranyos állatmotívumok vagy játékos minták minden elképzelhető színben. Különösen népszerű a lányok és a fiúk körében: állat alakú hátizsákok, például aranyos macskafülekkel puha maci szőrből. A fényvisszaverő elemekkel ellátott gyerek hátizsákok ugyanakkor növelik a biztonságot alkonyatkor és sötétben.

Mi való a gyermek hátizsákjába?

A gyerek hátizsákot mindig a lehető legkönnyebbre kell megpakolni. Ezért kerülje a túl nagy palackokat, a nehéz könyveket vagy a nagy uzsonnás csomagokat. Túl sok játéknak sincs helye a hátizsákban. Enyhe nyomatékkel tegye világossá gyermeke számára, hogy nem minden kedvenc állat kísérheti el mindig. Mindazonáltal elengedhetetlen, hogy a gyermek neve és címe, valamint telefonszáma a hátizsákban legyen – ideális esetben szilárdan felvarrva, hogy semmi se vesszen el.

A kifizetődő minőség – Tchibo garanciánk

Annak érdekében, hogy minden nap habozás nélkül odaadhassa gyermekének a hátizsákot, és gyermeke a lehető legtovább élvezhesse azt, a gyerek hátizsákokat folyamatosan független intézmények ellenőrzik. A Tchibo TCM logója garantálja Önnek a bizonyított minőséget: a webáruházban található kínálatunk károsanyag-mentes anyagokat, átgondolt formatervezést és egyedi termékeket képvisel, amelyek kizárólag a Tchibo-nál kaphatók!