Gyerek Játékok – irány a szabadba!

Hintázás, mászás, tombolás – a gyerekeknek szükségük van a mozgásra. Anyának vagy apának nem mindig van ideje elmenni a játszótérre. Néhány játszóeszköz a kertben vagy akár a közös udvaron tökéletes megoldást jelenthet. Ez egyébként nem csak nyáron igaz, amikor amúgy is mindenki szeret kint lenni, hanem a hűvösebb évszakban is, amikor a gyerekeknek csak egy "gyors szellőzésre" van szükségük. A Tchibo-nál kiváló minőségű gyermekjátszó játékeszközöket talál, amelyek nem szabnak határt a képzeletnek, miközben megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Rendeljen most kényelmesen online!
-42 %
Puha frizbi, zöld
3 495Ft
1 995Ft

Játszótéri eszközök, amelyekkel a gyerekek játszhatnak, kipróbálhatják és szórakozhatnak

Fedezze fel a világot, próbáljon ki dolgokat, és játsszon kedvére: A kerti játszóeszközök ideálisak a testvérekkel, barátokkal és a szomszédos gyerekekkel való szabadidő eltöltéséhez. A mászási készségeket játékosan gyakorolhatja a játéktornyon, a gyermek pedig megtanulja, hogy könnyedén megtartsa az egyensúlyát a hintán. Ily módon a gyermekek játszóeszközei öntudatlanul is hozzájárulnak a fizikai határok teszteléséhez, valamint a koordináció és a kreativitás edzéséhez. A játszóházak vagy a bokrokkal körülvett homokozó viszont olyan elvonulási helyek, ahol a gyerekek megteremthetik saját világukat és pihenhetnek játék közben.
Gyerek játékok áttekintése

Gyerek játékok áttekintése

A tipikus gyerek játékok kezdetben a mozgásra szolgáló játszóeszközök. Ezek mászókák, hinták, trambulinok vagy kombinációk létrákkal, mászófallal, pókhálóval, csúszdával és esetleg vízszintes rúddal vagy hintával. A kreatív, nyugodt játékra alkalmas játszóeszközök közé tartoznak a homokozók, játszóházak vagy sátrak, amelyekben saját kis világok születnek, de a gyermekek számára készült kerti bútorok is. A széles méretválasztékban kapható pancsoló medencék ideálisak a nyárra. A Tchibo-nál különféle kiegészítőket, például vízi és homokos játékokat is találhat. A parkban ismét praktikusak az olyan mozgatható játékok, mint a játékalagút, a kosárlabda palánkok és -kapuk, de a járművek és mindenféle labdajátékok is.
Mi a fontos a gyerek játékoknál?

Mi a fontos a gyerek játékoknál?

Amikor azt mérlegeli, hogy melyik gyermekjáték-eszköz a megfelelő az Ön számára, érdemes néhány kérdést figyelembe venni: Inkább a hancúrozásra vagy a csendes játékra legyen alkalmas, vagy mindkettőt kombinálja – és mit szólnak majd a szomszédok? Hány évesek a gyerekek és hányan vannak? A kisgyermekek biztosan boldogok a homokozóban, a nyolcévesek inkább az ügyességüket bizonyítják, és sok tinédzser még mindig jól érzi magát a trambulinon. A biztonság fontos: A Tchibo összes gyerekjáték-felszerelése esetében biztos lehet benne, hogy az érvényes biztonsági előírásokat betartják, és az anyagokat bevizsgálták. Ezt jelképezik a különböző minőségi pecsétjeink.

Gyerek játékok otthonra

Saját kertjében nem jelent gondot a tartósan rögzített gyerek játékok felállítása. A mászóka, játszóház vagy csúszda összeszerelésekor csak az a fontos, hogy a megfelelő helyet válassza ki, és mindent helyesen, a gyártó utasításai szerint szereljen össze. Közös udvar vagy kert esetén azonban egyeztetnie kell a többi használóval és/vagy a bérbeadóval. Könnyebb dolga van az olyan mobil játszóeszközökkel, mint a sátor, a labdás medence vagy a pancsolómedence. Szétszedhetők és könnyen tárolhatók a fészerben. A trambulinokat télen is le lehet szerelni. Tervezzen egy kicsit és valósítsa meg gyermekei álmát – egyszerűen és kedvező áron a Tchibo webáruházban!
Gyerek játékok otthonra