Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 4 2018
Gyerek softshell kezeslábas, kék

Gyerek softshell kezeslábas, kék

Szél és rossz idő esetén tökéletes védelem tetőtől talpig! A gyerekeknek készült softshell kezeslábas rugalmas külső anyagának köszönhetően teljesen szabad mozgást és rendkívül kényelmes viseletet biztosít a kicsiknek: 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen és olyan környezetbarát ecorepel® impregnálással látták el, amely víz- és szennyeződéstaszítóvá, valamint szélállóvá és lélegzővé teszi az egyberészest. Erős és gondosan megtervezett A kezeslábas olyan Oxford-szövetből készült megerősített betétekkel rendelkezik a térdnél és az üleprésznél, amelyek játék közben mindenben benne vannak. A talpnál lévő rugalmas gumiszalagok arról gondoskodnak, hogy a nadrágszárak lent maradjanak. Az egyberészest alábélelt, vízhatlan cipzárral és legombolható kapucnival, valamint elöl és hátul fényvisszaverőkkel látták el. Puha és meleg A puha és meleg mikropolár bélést olyan bolyhosodás elleni kidolgozással látták el, amely megakadályozza a szálak csomósodását.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.