Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 12 2018
Gyerek softshell nadrág, sötétkék

Gyerek softshell nadrág, sötétkék

Ennek a softshell nadrágnak köszönhetően még rossz időben is bátran játszhatnak odakint a kicsik. Rugalmas külső anyaga rendkívül kényelmes viseletet biztosít, miközben teljesen szabad mozgást tesz lehetővé, ezen kívül 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. A Clima Protection rendszer szélállóvá, víztaszítóvá és lélegzővé teszi - a környezetbarát ecorepel® impregnálás pedig szennyeződéstaszítóvá teszi a nadrágot. Puha és meleg A nadrág gumis derékrésze és nadrágszára különösen rugalmas és tökéletes illeszkedésről gondoskodik. A jobb láthatóság érdekében a nadrágszárakat hátul fényvisszaverőkkel is ellátták. A nadrág olyan puha, meleg mikropolár béléssel készült, amelynek bolyhosodás elleni kidolgozása megakadályozza a szálak csomósodását.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.