Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 52 2016
Gyerek steppelt dzseki, kék

Gyerek steppelt dzseki, kék

Egyedülállóan könnyű – funkcionális kidolgozással Annyira könnyű és közben olyan jó meleg. A steppelt dzseki olyan egyedülállóan könnyű béléssel rendelkezik, amely optimális hőszigetelésről gondoskodik. A magasan záródó gallér és az alábélelt cipzár szintén útját állja a hidegnek. A dzsekit két bevágott zsebbel és egy oldalsó gumírozással látták el az alsó szegélynél. Víz- és szennyeződéstaszító impregnálás A dzseki olyan környezetbarát ecorepel® impregnálással készült, amely egyszerűen lepergeti a vizet és a szennyeződést.
4 995 Ft
4 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.