Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 14 2018
Gyerek sztereó fejhallgató, kék

Gyerek sztereó fejhallgató, kék

Ennek a fejhallgatónak az esetében még látni is lehet, hogy jól szól. A fülkagylóknál olyan kis LED-ek találhatók, amelyek stílusosan villognak - azonban a kábelen lévő gomb segítségével akár is kikapcsolhatók. Optimális illeszkedés és rendkívül kényelmes viselet A fejhallgató olyan párnázott fülkagylókkal rendelkezik, amelyek igény szerint állíthatók - az optimális illeszkedés és a rendkívül kényelmes viselet érdekében. Az összehajtható fejhallgató méreténél, valamint 85 dB-re történő halláskímélő hangerő-korlátozásánál fogva kiválóan alkalmas gyerekek számára. Az aranyozott, 3,5 mm-es derékszögű jack dugós csatlakozó a hang tiszta továbbításáról gondoskodik az okostelefonról vagy az MP3-lejátszóról.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.