Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2017
Gyerek téli kesztyű, fekete

Gyerek téli kesztyű, fekete

Ennek a kesztyűnek köszönhetően kézben tarthatják a gyerekek a telet, hiszen a puha bélés hőszigetelő hatású A külső anyag a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően víz- és szennyeződéstaszító és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A multifunkcionális kesztyűpárt víz-, szél- és hidegtaszító Hipora® membránnal látták el. A kesztyű külső oldalán található fényvisszaverő elemek jobb láthatóságot tesznek lehetővé. A csukló bősége tépőzár segítségével állítható, így a hó és hideg kint marad. A kesztyűk karabinerrel kapcsolhatók össze, hogy ne vesszenek el.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.