Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
Gyerekággyá alakítható rácsos kiságy, fehér

Gyerekággyá alakítható rácsos kiságy, fehér

Egy ágy, amely a gyermekkel együtt nő A pihentető alváshoz és a szép éjszakához természetesen a jó ágy is hozzátartozik - egy a legkisebbek esetében is így van. Ez a Nordic gyerekszoba bútorcsaládból származó ágy egy-egy osztható fej- és lábrésszel rendelkezik, ezáltal kiságyból gyerekággyá alakítható. Egyúttal az ágyrács a gyermek életkorától függően három különböző magasságba állítható: körülbelül 19-ről 34 és 52 cm-re - igény szerint. Kiváló minőségű kidolgozás Az ágy egymástól körülbelül hat centiméterre elhelyezkedő lapos rudakból álló ráccsal rendelkezik. Három közülük kivehető, a gyermek életkorának előrehaladtával pedig a három rúd az egyik oldalra helyezhető vagy teljesen eltávolítható. A tartószerkezet tömör tölgyfából, az ágyrács és a pálcák tömör bükkfából készültek. Az ágy a strapabíró, valamint ütésálló műanyagélekkel ellátott kidolgozásnak köszönhetően különösen tartós.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 3/2018  Új bútortrend otthonába

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.