Schließen

Gyermek falióra, Ø kb. 20,5cm, állathangokkal

5 495Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Az integrált fényérzékelő révén sötétedéskor automatikusan kikapcsol
  • A pontos idő könnyen leolvasható a percet jelölő indexpontok révén

Gyermek falióra, Ø kb. 20,5cm, állathangokkal

Megrendelési szám 40989
Minden egész órában hallható a megjelenített állat hangja. A pontos idő könnyen leolvasható a percet jelölő indexpontok révén. Az állathangok manuálisan is kikapcsolhatók. Az integrált fényérzékelő révén sötétedéskor automatikusan kikapcsol. Kvarc szerkezet. Fali felfüggesztéssel és talppal. Karcmentes műanyagból. 3 elemmel.

Szín:

Zöld

Méret:

Ø kb. 20,5 cm

További termékinformációk letöltése

tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

40989

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.