Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2018
Gyermek hálózsák, 90-110 cm

Gyermek hálózsák, 90-110 cm

Vendégségben, kempingezéshez vagy egyszerűen csak a jó alváshoz: ez a gyermek hálózsák bőrbarát, tiszta biopamutból álló, puha single-jersey külső anyaggal, valamint különösen meleg köztes réteggel ellátott béléssel rendelkezik. Kellemes és állítható A hálózsák állvédős cipzárral összezárható és a szétnyitható. Az alváshoz tervezett kellemes kiegészítő alulról nyitható, hossza az oldalsó patentgombokkal kb. 110 cm-ről kb. 90 cm-re rövidíthető, az ujjkivágás pedig patentgombokkal szűkíthető - ezáltal megakadályozza a kar belecsúszását.
9 995 Ft
9 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.