Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2017
Gyermekhálózsák

Gyermekhálózsák

Bélelt hálózsák - a hideg évszakhoz ideális Egy puha fészek a minden tekintetben kellemes éjszakákhoz. Ez a bőrbarát biopamutot tartalmazó, puha single-jersey anyagból készült gyermekhálózsák meleg köztes rétegének köszönhetően a hideg évszakhoz ideális. Gyermekhálózsák kétféle mérethez: 110-ról 90 cm-re rövidíthető Ez a hálózsák alkalmazkodik: az oldalsó patentgombok segítségével nagyon könnyen rövidíthető 110-ról 90 cm-re. A karkivágásoknál patentgombok akadályozzák meg, hogy alvás közben becsússzanak a karok. A végigfutó, állvédős cipzár alulról nyitható, hogy a kicsi ne tudja egyedül könnyen szétnyitni, így az egész éjszakát jó melegben alhatja végig.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 24/2017  Minden babáknak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.