Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 51 2017
Gyermekhálózsák

Gyermekhálózsák

Egy puha fészek a minden tekintetben kellemes éjszakáért. Ez a bőrbarát, tiszta biopamutot tartalmazó, puha single-jersey külső anyaggal készült hálózsák egész évben használható köztes rétegének köszönhetően tökéletes választás minden évszakban. Hálózsák 2 méretben: 110-ról 90 cm-re rövidíthető Ez a gyermekhálózsák oldalsó patentgombjai segítségével nagyon könnyen rövidíthető 110-ről 90 cm-re. Az ujjkivágásoknál patentgombok akadályozzák meg, hogy alvás közben becsússzanak a karok. A végigfutó cipzár fent egy puha cipzárban végződik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.