Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Gyümölcs- és zöldségszeletelő

Gyümölcs- és zöldségszeletelő

Sokoldalú konyhai segédeszköz Ezzel a gyümölcs- és zöldségszeletelővel éppúgy elnegyedelhető a répa, a cukkini vagy a gomba, mint az eper vagy a tojás - ideálisan használható nagyobb mennyiségű zöldségek vagy rágcsálnivalók szeleteléséhez. Az olyan hosszúkás hozzávalókat, mint a répa, helyezze a törzsre, az olyan kisebb hozzávalókat pedig, mint az eper, helyezze a készülékre, a V-alakú, belső pengék stabil tartásról gondoskodnak szeletelés közben - sérülésveszély nélkül. A szeletelő gyors és biztonságos munkavégzést biztosító csúszásgátló talpakkal ellátott törzzsel rendelkezik és kényelmesen, mosogatógépben tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.