Schließen

Ha esik, ha fúj

Esőruházat az egész családnak

Kedvenceink a kollekcióból

Móka az esőben

Esőruházat a legkisebbeknek

Eső? Nem gond!

Esőruhák & vízálló cipők nagyobb gyerekeknek

Mindig stílusosan

Esőkabátok, nadrágok & cipők nőknek

 
  
  • Unisex esőkabát
Szélálló, vízhatlan és lélegző
10 995Ft
Gyorsnézet
 
 
 
    
 
  • Női ballon esőkabát, krémszínű
Szélálló, vízhatlan és lélegző
11 995Ft
Gyorsnézet
 
 
  • 2 az 1-ben bevásárlótáska és hátizsák
Esernyő tárolására kialakított rekesz
3 495Ft
Gyorsnézet
 
  
  
  • Női kapucnis kötött polárkabát, szürke
Különösen puha, meleg és lélegző
16 995Ft
Gyorsnézet
 
 
 
  • Női softshell nadrág, fekete
Rugalmas, strapabíró és gyorsan szárad
8 995Ft
Gyorsnézet

Esőre felkészülten

Vízhatlan ruházat férfiaknak

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.