Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 29 2016
Hajgöndörítő

Hajgöndörítő

Tökéletes hajformázás, minta profi készítette volna Ennek az automata hajsütővasnak köszönhetően a haj szinte magától göndörödik - a haj automatikusan tekeredik rá a hajsütővasra. A ProCare Auto Curler professzionális eredményt biztosít - még hátul is. A kefe nélküli titánium motor megakadályozza a haj összegubancolódását, a hajat felcsavarja, felmelegíti és feltekeri, így egyenletes, tökéletes loknik készülnek. Az innovatív hajformázó készülék három hőfok- és három időzítésbeállítással rendelkezik, ezért egyaránt készíthetők puhább és szorosabb fürtök is. Az állítható göndörítési irány - jobb, bal vagy váltakozó - természetes megjelenést biztosít. ==Funkcionális részletek=== Mindössze kb. 30 másodperces felmelegedési idő Automatikus kikapcsolás kb. 60 perc elteltével Hőszigetelt kamrák – nem égeti meg az ujjat Kerámiabevonat a hő ideális továbbításáért Hőmérséklet-beállítás 210 °C, 190 °C és 170 °C Maximális hőmérséklet 210 °C Időzítőbeállítás 12 mp., 10 mp., 8 mp. Kábelcsukló Optikai jelzés, ha üzemkész Akasztó
34 995 Ft
34 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 29/2016  Szépítkezés & Wellness

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.