Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 5 2018
Hajsütővas

Hajsütővas

Egyszerű használat Természetes hatású loknik készítésekor fontos, hogy a hajformázás ne legyen se bonyolult, se pedig hosszadalmas: ez a speciális kialakítású hajsütővas körülbelül 30 másodperc alatt lesz használatra kész, a hőmérséklet pedig 160 és 200 °C között igény szerint beállítható - az érték folyamatosan látható az LC-kijelzőn. A hajsütővas hegye a különösen egyszerű használat érdekében folyamatosan hideg marad. Biztonságos használat A sütővasat túlhevülés és kábeltörés elleni védelemmel, valamint időzítővel látták el, amely így 60 perc elteltével automatikusan kikapcsol.
6 495 Ft
6 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek