Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 30 2015
Hajszárító

Hajszárító

Nagy teljesítmény és rengeteg funkció Hajszárítás profi módon. Ezzel a nagy teljesítményű, 2.200 wattos, ion technológiát alkalmazó hajszárítóval gyerekjáték a hajformázás. Három hőfokozattal, két légsebességgel és egy hideglevegő fokozattal rendelkezik. Precíz formázást biztosító formázó fúvóka és dúsabb hajat varázsoló diffúzor is tartozik a készlethez. Ion technológia Az ion technológia megakadályozza a statikus feltöltődést. A negatív ionok a haj feltöltődése ellen hatnak - semlegesítik a formázás közben keletkező pozitív ionokat. Ráadásul a haj még fényesebb és puhább is lesz. Biztonságos, egyszerű használat A hajszártót túlmelegedés és kábeltörés elleni védelemmel is ellátták a nagyobb biztonság és a kényelmes használat érdekében. Praktikus akasztóval, levehető, könnyen tisztítható levegő-kimeneti ráccsal, valamint kivehető hajszűrővel is rendelkezik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.