Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2017
Hámozó készlet

Hámozó készlet

Univerzális hámozó és speciális hámozó fogazott pengével Mindegy, hogy milyen vastag a héj, ez az edzett pengeacélból készült, mozgatható nemesacél pengékkel ellátott hámozókészlet könnyedén megbirkózik vele. Az univerzális hámozó a gyümölcsöket és a zöldségféléket szabadítja meg villámgyorsan a héjuktól. A speciális hámozó fogazott pengével rendelkezik például a kivi vagy a barack megpucolásához. Ergonomikus kialakítású softtouch felületük révén jól illeszkednek a kézbe. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják őket és egyszerűen, mosogatógépben megtisztíthatók. A hámozók a helytakarékos tárolás érdekében egymásra illeszthetők, a mágneses rögzítés összetartja az eszközöket.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.