Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 32 2017
Határidőnapló, 18 hónapos, A6

Határidőnapló, 18 hónapos, A6

18 hónapra szóló tervező naptárral Szőjön terveket, majd rögtön jegyezze is le őket! Ez az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírral készült határidőnapló strapabíró, letörölhető műanyag kötéssel készült. A könyvjelző és a rugalmas zárószalag praktikus részletként szolgálnak. A központi részt a következő 18 hónapra szóló, 2017 júliusától 2019 januárjáig tartó naptár képezi. DIN A6-os méretű határidőnapló részletgazdag kialakítással Heti áttekintő: 1 hét 2 oldalon Havi áttekintő: 2 hónap oldalanként Éves áttekintő 2019-ig - német és angol nyelven Áttekintő a 2018/2018-as tanév német iskolai szüneteiről és a nemzetközi ünnepnapokról 6 papírzseb nyugták stb. számára 60 oldal vonalas jegyzetlap 1 átlátszó, cipzáras tárlótok 2 betét 2-2 névjegykártya tárolásához
2 195 Ft
2 195 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.