Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Határtalan sikk!

Ruhák & kiegészítők nőknek

Kedvenceink a kollekcióból

Vidám csíkok

Kabátok, felsők, nadrágok & kiegészítők

   
 
  
 
 
 
    
    
   
      

Mindent a pirosra!

Trendi összeállítások piros elemekkel

     
  
   
   
 
 
   
  

Az örökké divatos kék

Szettek a mindennapokra

   
 
Sajnos már elfogyott
 
 
 
  
   

Nadrágkalauz

Akár kényelmes bengalin nadrág, akár sportosan elegáns sztreccsnadrág – aktuális nadrágkollekciónk segítségével divatos szetteket állíthat össze!

A bengalin nadrághoz

 • Rendkívül kényelmes viseletet és kellően szabad mozgást biztosít.
 • Bevágott zsebek elöl, díszfarzsebek, valamint gombos derékrész, cipzár és övbújtatók

A díszcsíkos sztreccsnadrághoz

 • Oldalvarrás mutatós szalagrátéttel
 • A magas viszkóztartalom révén különösen kellemes viseletet biztosít

A díszcsíkos lezser nadrághoz

 • Sportos elegancia díszcsíkkal és hajtással
 • A puha, rugalmas interlock anyagnak köszönhetően rendkívül kényelmes viselet

A bokáig érő farmernadrághoz

 • Innovatív szabás és anyag – függetlenül a mérettől tökéletesen áll
 • Az S/M méret kb. 36-tól 42-ig, az L/XL méret kb. 44-től 48-ig terjedő konfekcióméretnek felel meg

Az alakformáló jerseynadrághoz

 • Az alakformáló oldalsó betoldásoknak köszönhetően karcsúbb sziluettet biztosít
 • Magasabban szabott kényelmes derékrésszel az optimális alakformáló hatásért

A treggingshez

 • Enyhén koptatott, autentikus farmerhatás
 • A belebújós derékrésznek köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít és tökéletesen áll

A szegecses slimfit farmernadrághoz

 • Kellemesen puha pamut-sztreccs anyag
 • Mutatós szegecses rátét elöl a zsebnyílásnál

A slimfit farmernadrághoz

 • Elasztánnal: formatartó, tökéletesen áll, rendkívül kényelmes viselet
 • Enyhén koptatott hatású ötzsebes fazon

Straight Fit farmernadrág

 • Kellemesen puha, kevert pamut-sztreccs anyagból
 • Divatos megjelenés a koptatott hatású kidolgozásnak köszönhetően

Csillogó kiegészítők

Ékszerek & órák

A tökéletes megjelenésért

Cipők, táskák & további kiegészítők

Sajnos már elfogyott
    
 
Sajnos már elfogyott
        

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.