Schließen
Hátizsákok

Fedezze fel gyerekhátizsákjainkat oviba vagy iskolába járáshoz

Tízórai, kulacs és írószerek – a gyerekeknek az oviban, az iskolában, de akár utazás közben is sok mindenre van szükségük. Praktikus, ha a kicsik ezeket egyszerűen saját maguk vihetik. Egy gyerekhátizsáknak több igényt is ki kell elégítenie: igazodnia kell a gyermek ergonómiájához és testmagasságához, megjelenése legyen gyerekekre szabott és legyen strapabíró. Tehát jó, ha Ön bízhat a Tchibo kiváló minőségében!

Amire gyerekhátizsák vásárlása során ügyelni érdemes

Kiránduláshoz vagy túrázáshoz a hátizsák legyen minél könnyebb, valamint a vállpántok és a mellheveder segítségével legyen jól rögzíthető. A hétköznapokban a méret a döntő – legalább egy A4-es méretű könyvnek bele kell férnie a váltóruha, a kulacs és az uzsonnásdoboz mellett. Figyelem: A nagy hátizsák arra csábítja a gyereket, hogy szükségtelen dolgokkal telepakolja. Ugyanakkor a gyerekhátizsák súlya nem haladhatja meg a testsúly tíz százalékát!

Fontos: A hátizsák legyen jó minőségű!

A gyerekhátizsáknak többnyire jó néhány követelménynek kell megfelelnie. Ezért jó, ha bízhat a kiváló minőségű kivitelezésben, ami a Tchibo-nál alapfeltétel. Ügyelünk a strapabíró és víztaszító anyagokra, az ergonomikus kialakításra okosan elhelyezett rekeszekkel, valamint az állítható hosszúságú pántokra, hevederekre és a könnyen kezelhető záródásokra. A középpontban gyermekének jó közérzete és biztonsága áll!

Szép és praktikus? Hát persze!

Mi, a Tchibo-nál fontosnak tartjuk a kifogástalan kivitelezést és a gyermekekre szabott megjelenést! A kicsik körében a rajzfilmhősökkel díszített vagány hátizsákok a menők, csakúgy, mint az aranyos állatos nyomatok vagy a minden elképzelhető színt felvonultató, játékos minták. A lányok és a fiúk körében is nagyon kedvelt: az állatformájú hátizsák, például puha műszőrméből készült, aranyos cicafülekkel. A fényvisszaverő elemekkel ellátott hátizsákok nagyobb biztonságot nyújtanak szürkületben vagy sötétben.

Mi legyen a hátizsákban?

A gyerekhátizsák mindig a lehető legkönnyebb legyen. Ezért ne tegyen bele nagy kulacsot, nehéz könyveket vagy kilógó tízórai csomagokat. Túl sok játéknak sincs semmi keresnivalója a hátizsákban. Finom nyomatékossággal értesse meg gyermekével, hogy nem viheti mindig magával az összes kedvenc állatkáját. Viszont mindenképpen legyen rajta a hátizsákon a gyermek neve és címe, valamint az Ön telefonszáma – ideális esetben rávarrva, hogy ne veszhessen el.

Minőség, ami megéri – Tchibo garanciánk

Annak érdekében, hogy Ön a hátizsákot minden nap nyugodtan ráadhassa a gyerekre, ő pedig sokáig örömét lelje benne, a gyerekhátizsákokat folyamatosan független intézetek ellenőrzéseinek vetjük alá. A Tchibo TCM logója a már bevált minőséget garantálja: webáruházunkban szereplő kínálatunkra a károsanyagmentes anyagok, az átgondolt design és az egyedülálló termékek jellemzők, melyek ebben a formában csak a Tchibo-nál kaphatók!