Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Háztartási segédeszközök

Háztartási segédeszközök

2 tárolókosár szettben
Több helyet és jobb áttekinthetőséget biztosít
3 495 Ft Quickshop
2 kihúzható kosár hűtőszekrénybe szettben
Kiegészítő tárolóhelyként szolgálnak a hűtőszekrényben
3 995 Ft Quickshop
Többfunkciós függőrendszer
Sílécek, kerti szerszámok seprűk stb. tárolásához
3 995 Ft Quickshop
Pulóverszárító
Kényes textíliák, pl. kötött termékek kíméletes szárításához
2 295 Ft Quickshop
Ékszertartó vállfa
Ékszerek átlátható és könnyen hozzáférhető tárolásához
2 795 Ft Quickshop
Rendszereződoboz fedéllel, 16x15x28cm
Rendezett és portól védett tárolás
2 295 Ft Quickshop
Rendszereződoboz-készlet
Szekrényeken, polcokon stb. való rendezett tároláshoz
14 995 Ft Quickshop
Ezüst - és ékszertisztító segédeszköz
Ideális ezüst, arany, vörösréz, nemesacél stb. tisztításához
2 995 Ft Quickshop
2 tárolódoboz szettben, csíkos
Védelem a por, a szennyeződés és a molylepkék ellen
2 995 Ft Quickshop
Rendszereződoboz fedéllel, 29,5x23x42cm
Rendezett és portól védett tárolás
3 295 Ft Quickshop
Kézi seprű és lapát
Kézi seprű keskeny kefefejjel a nehezen elérhető helyekhez
2 995 Ft Quickshop
Fiókrendszerező
Zoknik, alsóneműk stb. átlátható és rendszerezett tárolásához
2 995 Ft Quickshop
Rendszereződoboz-készlet
Szekrényeken, polcokon stb. való rendezett tároláshoz
20 995 Ft Quickshop
2 száraz törlőkendő szettben
Gyors és csíkmentes szárazra törléshez
2 795 Ft Quickshop
4 csúszásgátló korong szőnyeghez szettben
A strukturált felület megakadályozza a szőnyegek elcsúszását
2 995 Ft Quickshop
Összehajtható ruhásszekrény akasztóval
Változatos tárolási lehetőséget és sok tárolóhelyet biztosít
15 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Dupla ruhatartó rúd
Helyet biztosít a nadrágok, nyakkendők stb. számára
3 495 Ft Quickshop
2 változtatható méretű polcbetét szettben
További tárolóhelyet biztosít a szekrényben
6 495 Ft Quickshop
Állvány kosarakkal
Sok tárolóhelyet és dekorációs felületet biztosít
19 995 Ft Quickshop
Összehajtható ruhásszekrény
Sokoldalú tárolási lehetőséget és nagy helyet biztosít
9 995 Ft Quickshop
Kiegészítő tartó fogas
Helyet biztosít a sálak, nyakkendők stb. számára
2 495 Ft Quickshop
Nadrágtartó
4 nadrág helytakarékos tárolásához használható
4 495 Ft Quickshop
2 XXL vákuumos tárolótáska szettben
Pl. kerti textíliák, bőröndök légmentes tárolásához
3 995 Ft Quickshop
Textilkomód, 30x48x35cm
Tartalma a lenyitható ajtók révén mindig hozzáférhető
5 995 Ft Quickshop
3 öntapadós akasztó szettben
Gyorsan felhelyezhető – egyszerűen csak fel kell ragasztani
2 495 Ft Quickshop
Szekrényajtóra szerelhető polc
Pl. tisztítószerek rendezett, könnyen hozzáférhető tárolásához
3 995 Ft Quickshop
Akkumulátoros porszívó
2 az 1-ben: akkumulátoros kézi porszívóként is használható
31 995 Ft Quickshop
Nedves porszívó, Philips AquaTrio 3in1
Egyszerre porszívóz, felmos és szárít
124 995 Ft Quickshop
Mosogatókefe cserélhető rátétekkel
2 különböző rátét – különböző palack- és pohárformákhoz
2 995 Ft Quickshop
Univerzális seprű
A gumisörtéknek köszönhetően alaposan tisztít
3 995 Ft Quickshop
1

Háztartási segédeszközök: Hasznos segédeszközök a háztartásban

Az a kis háztartási munka magától is megvan - ugye ismerős? A rend és a tisztaság folyamatos fenntartása különösen a családok és a munkahellyel rendelkezők számára jelent időnként nagy kihívást. A rendezett otthon ugyanis mindenkinek fontos. Okos és funkcionális háztartási eszközökkel azonban a háztartás vezetését jelentősen megkönnyíthetjük. Megmutatjuk Önnek, milyen eszközök szükségesek ehhez.

Tippen és ötletek a háztartási segédeszközökkel kapcsolatban

A háztartásban előforduló mikroorganizmusok elkerülése

Alapvetően igaz, hogy nem minden mikroorganizmus kórokozó. A háztartásban ezért általában nem szükséges és nem célszerű fertőtlenítőszerekhez nyúlni. A szokványos tisztítószerekkel történő takarítás általában teljesen elegendő. A háztartási eszközökkel azonban más a helyzet: a szivacsokat, törlőkendőket és törülközőket például hetente többször kell cserélni, mivel ezekben hemzsegnek a baktériumok. Megoldásként szóba jöhet legalább 60 fokon történő kimosásuk. A fokozott tisztaság az élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő háztartási eszközökre is vonatkozik, például a kenyérvágó deszkára.

Időmegtakarítás a háztartási segédeszközöknek köszönhetően

Ha rendrakás közben mindennek megvan a maga helye, Ön a folyamatokra tud koncentrálni, és egymás után el tudja végezni az egyes feladatokat. Ebben a háztartási segédeszközöknek fontos szerep jut. Ilyenek például a ruhahajtogató vagy a robotporszívó, amelyek az adott munkalépéseket megkönnyítik, vagy akár teljes egészében le is veszik a vállunkról. De a hagyományos eszközök, például a felmosó, a porszívó vagy a portörlő is segít a portalanítás egyszerű, alapos és zökkenőmentes elvégzésében.

Háztartás vezetése gyerekekkel

A gyerekek szívesen besegítenek a háztartásba. Ezáltal megmutathatják anyának és apának, hogy milyen nagyok már. A fiatalabb években a játékos besegítés a gyerekeket már korán hozzászoktatja ahhoz, hogy a házimunka a mindennapok részét képezi. A gyerekeket már körülbelül kétéves kortól be lehet vonni a házimunkába - könnyű feladatokkal, amelyek nem jelentenek veszélyt. Például a kimosott ruhák teregetése közben adogathatják a csipeszeket, vagy segíthetnek a zöldség megmosásában. Közben Ön elmagyarázhatja gyerekének, hogy éppen mit csinálnak, vagy játékosan végigkérdezheti tőle a tárgyak színét. Minél idősebbek lesznek, annál könnyebben lehet nekik olyan feladatokat adni – pl. az asztal letörlése a viráglocsolás – , amelyeket önállóan kell elvégezniük.

A háztartási segédeszközök kreatív kialakítása

Egyértelmű, hogy a háztartási eszközöknek elsősorban praktikusnak kell lenniük. Vannak azonban olyanok, amelyeket nem dugunk el a szekrény mélyére, hanem a polcon vagy a konyhaszekrényen kapnak helyet. Ilyenkor jól jön, ha Ön az adott háztartási segédeszközt is feldobja egy kicsit. Ez nem csak közben jelent örömet, hanem majd a használat során is ösztönzőleg hat: ha például egy törülközőt mintás szegéllyel díszít, vagy a poharakra, dobozokra stb. egyedi motívumokat rajzol, vagy egy vicces idézetet ír, ezekből a háztartási segédeszközökből egy csapára díszítő elemek válnak, amelyeknek aztán már nemcsak funkcionális hasznuk van, hanem a tekintetet is magukra vonzzák, és javítják a helyiség hangulatát. Egyik vagy másik saját díszítésű darab akár ajándéknak is jó lehet.

Mire kell ügyelni háztartási segédeszközök vásárlásakor?

Stabil anyag

Ahhoz, hogy Ön teljes erőbedobással végezhesse a házimunkát, hasznos háztartási eszközökre van szükség, amelyek kibírnak egyet s mást. Elsősorban a stabil anyag fontos: a kiváló minőségű műanyag nemcsak víztaszító, hanem elég robusztus is ahhoz, hogy az erős mozgásokat – például súrolás vagy padlótörlés közben – kibírja. Általában egyszerűen mosogatható. Ügyeljen arra, hogy a háztartási segédeszközök az erősen igénybe vett helyeken meg vannak erősítve. A háztartási eszközök, például a felmosók esetében ez általában a mozgatható csatlakozóknál történik. A tárolódobozoknak ezzel szemben elsősorban a széleit és a sarkait kell megerősíteni. Így ellenállóbbak és hosszabb ideig szolgálják hűségesen a háztartást.

Speciális funkciók

Meg fog lepődni, hogy mennyi különféle háztartási segédeszköz létezik: A specializált változatok különösen a nehéz házimunkákat könnyítik meg, és segítenek abban, hogy Ön otthona minden szegletében optimálisan használhassa: A sarkokban, a szekrényekben és az ajtókon elhelyezhető tárolási segédeszközök például az okos tárolóhellyel segítenek a rend fenntartásában. A háztartási eszközök, például az antisztatikus portörlők úgy vannak kialakítva, hogy a nehezen elérhető zugokban és a sima felületeken való használatra egyaránt alkalmasak legyenek. Aki az egyszerűséget szereti, multifunkcionális eszközöket használ, cserélhető tartozékokkal – például különféle feltétekkel. Fontos, hogy az Ön háztartási eszközei megfeleljenek háztartása speciális igényeinek.

Fedezze fel a Tchibo kiváló minőségű háztartási termékeit!

Tárolók

A rendezett otthon kialakításában és megtartásában segítenek a különféle méretű és alakú tárolók: A dekoratív kialakítású dobozok, zacskók, tárolók stb. a legnagyobb káoszban is segítenek rendet teremteni.

Takarítási segédeszközök

Keféink, törlőkendőink és törlőszivacsaink segítenek abban, hogy megszabaduljunk a kosztól és a baktériumoktól. Takarítóeszközeink között bármilyen jellegű takarításhoz megtalálja a megfelelő segédeszközöket.

Minőségi garanciánk a háztartási eszközökre

Kedvező árú háztartási eszközeink legfontosabb tulajdonsága a minőség. Ezt a kiváló minőségű anyagok gondos kidolgozásával, valamint a biztonsággal és a funkcionalitással kapcsolatban támasztott szigorú követelmények révén biztosítjuk. Termékeink emellett szigorú ellenőrzéseken esnek át, melyeket részben független intézetek végeznek. Ezt igazolja a „Tchibo Certified Merchandise“ minőségpecsét, amelynek rövidítése a TCM.

Ön a többi tulajdonságot is gyorsan megismerheti – akkor is, ha a háztartási segédeszközöket online vásárolja meg. Így például a könnyű kezelhetőség, az anyag, a tömeg és az alkalmazási területek könnyebben behatárolhatók: a „Max. 2 kg” jelölés háztartási eszközeink könnyű mozgathatóságára utalnak. Textilből készült termékek esetében a „100% gyapjú” jelölésből egyértelműen kiderül, hogy nedvszívó képességük kitűnő.