Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Háztartási segédeszközök

Háztartási segédeszközök

Pohár- és üvegmosó kefe
Keskeny, hajlékony kefefej
2 495 Ft 1 895 Ft Quickshop
Multifunkcionális gőzseprű
Padló- és kézi gőztisztító egy készülékben
19 995 Ft Quickshop
Akkumulátoros porszívó
2 az 1-ben: akkumulátoros kézi porszívóként is használható
47 995 Ft Quickshop
Ruhaszárító, helytakarékos
Külön ruhaszárító rúddal és állítható oldalszárnyakkal
22 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
Kompakt gőztisztító
Nagy teljesítményű, hordozható gőztisztító
19 995 Ft Quickshop
Univerzális seprű
A gumisörtéknek köszönhetően alaposan tisztít
3 995 Ft Quickshop
4 csúszásgátló korong szőnyeghez szettben
A strukturált felület megakadályozza a szőnyegek elcsúszását
2 995 Ft Quickshop
Kihúzható polc alsó szekrényekhez
Magassága és szélessége rugalmasan állítható
6 495 Ft 3 295 Ft Quickshop
Vízkőmentesítő fej vízcsapra
Gyorsan és egyszerűen megtisztítja a vízköves csapokat
1 495 Ft Quickshop
Elektromos tisztítókefe
Különböző kefefejekkel
9 995 Ft Quickshop
2 az 1-ben felmosó és ablaktisztító
Könnyen kicserélhető tisztítófej
6 495 Ft Quickshop
Szekrényajtóra szerelhető polc
Pl. tisztítószerek rendezett, könnyen hozzáférhető tárolásához
3 995 Ft Quickshop
Univerzális tartó
Takarításhoz és porszívózáshoz használt tartozékok tárolására
5 495 Ft Quickshop
Vasalódeszka- és vasalótartó
Rendezett és helytakarékos tároláshoz
7 995 Ft Quickshop
Felmosó vízpermetező funkcióval
Keskeny fej: ideális a nehezen elérhető helyekhez
7 995 Ft Quickshop
Helytakarékos szoknya, nadrágtartó vállfa
Rendezett és helytakarékos tárolás
2 995 Ft Quickshop
2 felakasztható vákuumos tárolótáska szettben
Akár 75%-nyi helymegtakarítás a légmentes tárolás révén
2 495 Ft Quickshop
Edénycsepegtető tálca, szilikon
Csepp- és foltmentes száradás
1 995 Ft Quickshop
Ablaktisztító
Csík- és foltmentes ablaktisztítás - gyors, könnyű és higiénikus
12 995 Ft Quickshop
Kézi seprű és lapát
Kézi seprű keskeny kefefejjel a nehezen elérhető helyekhez
2 995 Ft Quickshop
Összehajtható vasalótakaró
Könnyű és gyors vasalás vasalódeszka nélkül
3 995 Ft Quickshop
Seprű - és lapáttartó
Tisztítóeszközök rendezett és helytakarékos tárolásához
2 995 Ft Quickshop
Helytakarékos vállfa
Rendezett és helytakarékos tárolás
2 995 Ft Quickshop
2 lapos vákuum tárolótáska szettben
Pl. textíliák és ágyneműk légmentes tárolásához
1 995 Ft Quickshop
Padlótisztító
A gumiszegélynek köszönhetően alaposan tisztít
6 495 Ft Quickshop
Pulóverszárító
Kényes textíliák, pl. kötött termékek kíméletes szárításához
2 295 Ft Quickshop
Kaparó üveg - és csempefelületekhez
Üvegkerámia-, üveg- és csempefelületekhez
1 995 Ft Quickshop
2 mosóháló melltartókhoz szettben, fehér
A melltartók hosszabb ideig megőrzik formájukat
2 495 Ft Quickshop
Szilikon lefolyószűrő - és dugó
2 az 1-ben: dugó- és szűrőfunkció egyben
1 795 Ft Quickshop
2 szekrénybe való kosár szettben, két méret
Rend és kiegészítő tárolóhely a polcokon és a szekrényekben
3 995 Ft Quickshop
1 ...

Háztartási segédeszközök: Hasznos segédeszközök a háztartásban

Az a kis háztartási munka magától is megvan - ugye ismerős? A rend és a tisztaság folyamatos fenntartása különösen a családok és a munkahellyel rendelkezők számára jelent időnként nagy kihívást. A rendezett otthon ugyanis mindenkinek fontos. Okos és funkcionális háztartási eszközökkel azonban a háztartás vezetését jelentősen megkönnyíthetjük. Megmutatjuk Önnek, milyen eszközök szükségesek ehhez.

Tippen és ötletek a háztartási segédeszközökkel kapcsolatban

A háztartásban előforduló mikroorganizmusok elkerülése

Alapvetően igaz, hogy nem minden mikroorganizmus kórokozó. A háztartásban ezért általában nem szükséges és nem célszerű fertőtlenítőszerekhez nyúlni. A szokványos tisztítószerekkel történő takarítás általában teljesen elegendő. A háztartási eszközökkel azonban más a helyzet: a szivacsokat, törlőkendőket és törülközőket például hetente többször kell cserélni, mivel ezekben hemzsegnek a baktériumok. Megoldásként szóba jöhet legalább 60 fokon történő kimosásuk. A fokozott tisztaság az élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő háztartási eszközökre is vonatkozik, például a kenyérvágó deszkára.

Időmegtakarítás a háztartási segédeszközöknek köszönhetően

Ha rendrakás közben mindennek megvan a maga helye, Ön a folyamatokra tud koncentrálni, és egymás után el tudja végezni az egyes feladatokat. Ebben a háztartási segédeszközöknek fontos szerep jut. Ilyenek például a ruhahajtogató vagy a robotporszívó, amelyek az adott munkalépéseket megkönnyítik, vagy akár teljes egészében le is veszik a vállunkról. De a hagyományos eszközök, például a felmosó, a porszívó vagy a portörlő is segít a portalanítás egyszerű, alapos és zökkenőmentes elvégzésében.

Háztartás vezetése gyerekekkel

A gyerekek szívesen besegítenek a háztartásba. Ezáltal megmutathatják anyának és apának, hogy milyen nagyok már. A fiatalabb években a játékos besegítés a gyerekeket már korán hozzászoktatja ahhoz, hogy a házimunka a mindennapok részét képezi. A gyerekeket már körülbelül kétéves kortól be lehet vonni a házimunkába - könnyű feladatokkal, amelyek nem jelentenek veszélyt. Például a kimosott ruhák teregetése közben adogathatják a csipeszeket, vagy segíthetnek a zöldség megmosásában. Közben Ön elmagyarázhatja gyerekének, hogy éppen mit csinálnak, vagy játékosan végigkérdezheti tőle a tárgyak színét. Minél idősebbek lesznek, annál könnyebben lehet nekik olyan feladatokat adni – pl. az asztal letörlése a viráglocsolás – , amelyeket önállóan kell elvégezniük.

A háztartási segédeszközök kreatív kialakítása

Egyértelmű, hogy a háztartási eszközöknek elsősorban praktikusnak kell lenniük. Vannak azonban olyanok, amelyeket nem dugunk el a szekrény mélyére, hanem a polcon vagy a konyhaszekrényen kapnak helyet. Ilyenkor jól jön, ha Ön az adott háztartási segédeszközt is feldobja egy kicsit. Ez nem csak közben jelent örömet, hanem majd a használat során is ösztönzőleg hat: ha például egy törülközőt mintás szegéllyel díszít, vagy a poharakra, dobozokra stb. egyedi motívumokat rajzol, vagy egy vicces idézetet ír, ezekből a háztartási segédeszközökből egy csapára díszítő elemek válnak, amelyeknek aztán már nemcsak funkcionális hasznuk van, hanem a tekintetet is magukra vonzzák, és javítják a helyiség hangulatát. Egyik vagy másik saját díszítésű darab akár ajándéknak is jó lehet.

Mire kell ügyelni háztartási segédeszközök vásárlásakor?

Stabil anyag

Ahhoz, hogy Ön teljes erőbedobással végezhesse a házimunkát, hasznos háztartási eszközökre van szükség, amelyek kibírnak egyet s mást. Elsősorban a stabil anyag fontos: a kiváló minőségű műanyag nemcsak víztaszító, hanem elég robusztus is ahhoz, hogy az erős mozgásokat – például súrolás vagy padlótörlés közben – kibírja. Általában egyszerűen mosogatható. Ügyeljen arra, hogy a háztartási segédeszközök az erősen igénybe vett helyeken meg vannak erősítve. A háztartási eszközök, például a felmosók esetében ez általában a mozgatható csatlakozóknál történik. A tárolódobozoknak ezzel szemben elsősorban a széleit és a sarkait kell megerősíteni. Így ellenállóbbak és hosszabb ideig szolgálják hűségesen a háztartást.

Speciális funkciók

Meg fog lepődni, hogy mennyi különféle háztartási segédeszköz létezik: A specializált változatok különösen a nehéz házimunkákat könnyítik meg, és segítenek abban, hogy Ön otthona minden szegletében optimálisan használhassa: A sarkokban, a szekrényekben és az ajtókon elhelyezhető tárolási segédeszközök például az okos tárolóhellyel segítenek a rend fenntartásában. A háztartási eszközök, például az antisztatikus portörlők úgy vannak kialakítva, hogy a nehezen elérhető zugokban és a sima felületeken való használatra egyaránt alkalmasak legyenek. Aki az egyszerűséget szereti, multifunkcionális eszközöket használ, cserélhető tartozékokkal – például különféle feltétekkel. Fontos, hogy az Ön háztartási eszközei megfeleljenek háztartása speciális igényeinek.

Fedezze fel a Tchibo kiváló minőségű háztartási termékeit!

Tárolók

A rendezett otthon kialakításában és megtartásában segítenek a különféle méretű és alakú tárolók: A dekoratív kialakítású dobozok, zacskók, tárolók stb. a legnagyobb káoszban is segítenek rendet teremteni.

Takarítási segédeszközök

Keféink, törlőkendőink és törlőszivacsaink segítenek abban, hogy megszabaduljunk a kosztól és a baktériumoktól. Takarítóeszközeink között bármilyen jellegű takarításhoz megtalálja a megfelelő segédeszközöket.

Minőségi garanciánk a háztartási eszközökre

Kedvező árú háztartási eszközeink legfontosabb tulajdonsága a minőség. Ezt a kiváló minőségű anyagok gondos kidolgozásával, valamint a biztonsággal és a funkcionalitással kapcsolatban támasztott szigorú követelmények révén biztosítjuk. Termékeink emellett szigorú ellenőrzéseken esnek át, melyeket részben független intézetek végeznek. Ezt igazolja a „Tchibo Certified Merchandise“ minőségpecsét, amelynek rövidítése a TCM.

Ön a többi tulajdonságot is gyorsan megismerheti – akkor is, ha a háztartási segédeszközöket online vásárolja meg. Így például a könnyű kezelhetőség, az anyag, a tömeg és az alkalmazási területek könnyebben behatárolhatók: a „Max. 2 kg” jelölés háztartási eszközeink könnyű mozgathatóságára utalnak. Textilből készült termékek esetében a „100% gyapjú” jelölésből egyértelműen kiderül, hogy nedvszívó képességük kitűnő.