Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 18 2018
Hibrid bőrönd, közepes, kék

Hibrid bőrönd, közepes, kék

Ha ezt a hibrid bőröndöt poggyászként adja fel, nem kell többé aggódnia. A kemény fedélből és a letörölhető textilből álló kombináció optimális védelmet biztosít - miközben rendkívül rugalmas. A koffer a 360°-ban forgatható, könnyen forgó négy görgő révén kényelmesen mozgatható, felül, oldalt és az alján pedig egy-egy fogantyúval rendelkezik. Akár 30%-kal nagyobb űrtartalom A bőrönd egy rávarrt cipzáras zsebbel és poggyászlakathoz való kialakítással rendelkezik, főrekesze pedig kétutas cipzárral zárható. A koffer felülről és oldalról is megtölthető, a belső térben rögzítőpántok, egy cipzáras válaszfal és egy további cipzáras zseb gondoskodik a kellő tartásról és a rendről. Ha pedig több dologra van szükség az utazás során, akkor a bőröndnek arra is van válasza: a térfogatcsoda körülbelül 30%-kal bővíthető.
27 995 Ft
27 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.