Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2018
Hímzőkészlet

Hímző készlet

A hímzett minták mindig nosztalgikus bájjal bírnak, egyúttal időtlenül szépek. Ennek a tízrészes hímző készletnek köszönhetően nagyon könnyen elkészítheti különböző méretű kedvenc mintáit és megvalósíthatja saját ötleteit. A készlet az anyagok kifeszítésére szolgáló két dupla hímzőráma mellett öt pamut hímzőfonalat, egy zsinórt és két anyagdarabot is tartalmaz. Tetszés szerinti hímzett mintákhoz 5 pamut hímzőfonal: 6 szálas osztott cérna, fehér, kék, piros, zöld és sárga színekben, hosszuk egyenként kb. 8 m 2 dupla hímzőráma csavaros zárral az anyagok kifeszítéséhez - finomra csiszolt és ötszörösen enyvezett, Ø ca. 15,5 és 24 cm 1 zsinór a 3D-s hímzések áthímzéséhez - hossza kb. 2 m 2 mutatósan elkészített, kihímezhető anyagdarab - egyenként kb. 34 x 34 cm
4 495 Ft
4 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Varrógéptű- és varrótűkészlet

20 varrógéptű és 30 varrótű
2 295 Ft Quickshop

Patentozókészlet

Különböző formájú, színű és felületű gombok
4 995 Ft 3 795 Ft Quickshop

Varrókészlet, 73 db-os

Számos tartozékból álló varrókészlet
3 495 Ft Quickshop

Mérőszalag

Testkörméretek stb. precíz megméréséhez
2 495 Ft 1 995 Ft Quickshop