Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 5 2018
Hordozható fürdőszobai hangszóró

Hordozható fürdőszobai hangszóró

Zenehallgatáshoz és telefonáláshoz - pl. zuhanyozás közben Ez az UKW-rádióval, kihangosítóval és Bluetooth®-vevővel ellátott fürdőszobai hangszóró a felfröccsenő víz ellen védett és akkumulátorral működik. Egy nagyméretű tapadókorong segítségével rögzíthető az olyan sima felületekre, mint például a csempe, a beépített akkumulátornak köszönhetően pedig akár hat órán keresztül képes zene lejátszására. Az akkumulátor körülbelül négy óra alatt tölthető fel teljesen. A beépített Bluetooth®-vevő tíz méteres körzetben veszi a jeleket, a vétel kisebb hatótávolságban ajtókon és falakon keresztül is működik. A soft touch felületen található a készülék számos vezérlőeleme: be-/kikapcsoló, hangerőszabályzó, zeneszámvezérlő és hívásfogadás gomb.
6 995 Ft
6 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Bluetooth hangszóró

Minden Bluetooth® funkciós lejátszóhoz használható
5 995 Ft Quickshop

Gramofon bluetooth hangszóró

Fényerőszabályozó-funkcióval és fényeffektusokkal
21 995 Ft 15 995 Ft Quickshop