Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2017
Húsvéti kekszkiszúró sablonokkal

Húsvéti kekszkiszúró sablonokkal

Kié a legszebb húsvéti sütemény a vidéken? A döntés ennek a készletnek köszönhetően nem könnyű. A szett kekszek habbal, porcukorral vagy cukormázzal történő díszítésére szolgáló, különböző mintájú hat sablont tartalmaz: helyezze a sablont a kekszre, kenje rá a mázat, majd húzza le a sablont - készen is vannak a kekszszépségek. 18/10-es nemesacélból készült kiszúrók minőségi tapadásmentes bevonattal A húsvéti kekszkiszúrók kiváló minőségű 18/10-es nemesacélból készültek. A GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonat megakadályozza a tészta letapadását és megkönnyíti a tisztítást.
1 895 Ft
1 895 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 13/2017  Cukrászat egyszerűen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.