Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Hűtőkosár

Hűtőkosár

Kertben történő piknikezéskor vagy kiránduláskor: ennek a hűtőkosárnak köszönhetően jól behűtve érnek célba az italok, saláták és harapnivalók. A hőszigetelő fólia optimális hűtésről gondoskodik, a kétutas cipzárral ellátott fedél pedig szorosan zárva tartja a hűtőtáskát. Mindemellett a kosár olyan fogantyúkkal rendelkezik, amelyek hordozáskor párnázott tépőzárral egymáshoz rögzíthetők. Különösen könnyű alumíniumkeret A strapabíró táska négy műanyagtalppal rendelkezik, a szennyeződés nedves ruhával, egyszerűen letörölhető és hogy később a kirándulást ne érezze meg a karjában, különösen könnyű alumíniumkerettel is ellátták a kosarat. Ha pedig éppen nincs szükség a hűtőtáskára, az helytakarékosan összehajtható és tárolható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.