Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Hűtőtáska, focilabda forma

Hűtőtáska, focilabda forma

A hideg italok éppúgy hozzátartoznak a focihoz, mint a szabadrúgás vagy a gól. Ennek a hűtőtáskának köszönhetően pedig végre méltó otthonra lelnek. A táska olyan strapabíró és letörölhető anyagból áll, amelyet köröskörül focilabdaminta díszít. Az optimális hűtésről gondoskodó hőszigetelő fóliával ellátott táska például 6 db 0,5 l-es palack számára biztosít helyet. A kétutas cipzárral készült, szorosan záródó fedéllel rendelkező hűtőtáska az állítható hosszúságú, párnázott vállpántnak köszönhetően a focimentes piknik során is tökéletes kísérőnek bizonyul.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.