Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 52 2016
Időmérő

Időmérő

Funkcionalitás retró megjelenésben Ezzel az eredeti konyhai időzítővel tökéletesen kontrollálható az idő sütés-főzés közben. Az időmérő a kultikus olasz Vespa motor eredeti alkatrészeinek mintájára készült. Túlhúzás elleni védelemmel ellátott mechanikus csengővel és 59 percig beállítható időtartammal rendelkezik. Csúszásgátló szilikontalpak gondoskodnak a kellő stabilitásról. Egyszerű használat A rugó felhúzásához tekerje el az órát ütközésig az órajárással megegyező irányban. Az idő beállításához tekerje el az órát az órajárással ellentétes irányban, amíg a nyíl a kívánt percszámra mutat. Az időmérés azonnal megkezdődik. Az idő lejárával hangjelzést ad ki.
2 995 Ft
2 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.