Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

In Mould kerékpáros sisak, fekete

6 895Ft -27%
4 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Tökéletesen illeszkedik: a tekerőgombbal fokozatmentesen a fejkerületre igazítható
  • A külső héj ütésálló és rendkívül könnyű micro-shell polikarbonátból
  • Állítható hosszúságú, puhán párnázott, pattintós zárral ellátott állpánt

In Mould kerékpáros sisak, fekete

Megrendelési szám 56964

Tökéletes illeszkedés

Ezt a kerékpáros sisakot szabadalmaztatott méretszabályozó rendszerrel látták el a tökéletes illeszkedés érdekében. A tarkónál lévő tekerőgomb segítségével a sisak
fokozatmentesen állítható és a fejkerületre igazítható. A pattintós zárral ellátott állpánt puhán párnázott és hosszúsága szintén állítható.

Rendkívül kényelmes viselet

Az ütésálló és rendkívül könnyű micro-shell polikarbonátból készült külső héjat szellőzőnyílásokkal látták el az optimális szellőzés érdekében. A belső oldalon található puha párnák és a méretszabályozó rendszer egyedülállóan kényelmes viseletet biztosít. A párnák kivehetők és egyszerűen kimoshatók.

Szín:

Fekete

Anyag:

Micro-shell polikarbonát

Méret:

S/M-es méret kb. 52-56 cm-es fejkerületre
M/L-es méret kb. 57-61 cm-es fejkerületre

Figyelmeztetés!

Gyermekek ne használják ezt a sisakot mászás vagy más olyan tevékenység során, amikor fennállhat a felakadás veszélye, ha a gyermek beszorul a sisakkal.

További termékinformációk letöltése

Az „in mould” olyan fecskendezéses öntéssel történő eljárás, melynek során a sisak külső héját egy speciális hőkezelési eljárással olvasztják egybe a habszerkezettel. Ennek köszönhetően a fuzionált héj és hab lényegesen merevebbé és stabilabbá válik, így a külső behatásokkal szemben is sokkal ellenállóbb lesz.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

56964

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.