Schließen

Indulás pihenni!

Bőröndök & utazási kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

A megfelelő méretben

Keményfedeles bőröndök különböző színekben

Melyik bőröndöt válasszam?

A vonatozásokhoz, hétvégi kiruccanásokhoz vagy hosszabb utazásokhoz különböző típusú bőröndök a legpraktikusabbak. Előnyeikről röviden.

Textilbőrönd

 • A poliészterszövetnek köszönhetően különösen könnyű
 • További tárolóhely a külső zsebek révén
 • Nyúlékony anyaga több helyről gondoskodik
 • Tökéletes vonatos vagy autós utazásokhoz

Hibridbőrönd

 • Műanyagból és textilszövetből álló keverék
 • Különösen könnyű & stabil
 • A nyújtható cipzáraknak köszönhetően több helyet biztosít
 • Remekül használható bármely utazás során

Keményfedeles bőrönd

 • A kemény műanyagfedél révén nagyon erős
 • Kiváló védelem eső esetén
 • Optimális védelem a poggyász számára
 • Bármely utazáshoz kiválóan használható

Keményfedeles bőröndök

Strapabíró & hosszú élettartamú darabok

Hibrid bőrönd – kemény fedél, puha belső rész

Igény szerint akár 30%-kal bővíthető

Textilbőröndök - stílusos könnyedség

Bőröndök csupán 2,8 kg-os önsúllyal

Magával viheti a fedélzetre

Ez a gurulós kabinbőrönd kompakt méreteinek köszönhetően még a különösen szigorú fedélzeti poggyászra vonatkozó szabályzatoknak is megfelel.

 

Minőség? Ellenőrizve!

Akár textil, hibrid vagy keményfedeles: valamennyi bőröndünket független intézetek vizsgálták be az anyagtulajdonságokkal és -terhelhetőséggel, valamint a káros anyagokkal kapcsolatos előírások betartására vonatkozóan. Ezen kívül a Tchibo minőségbiztosítási részlege mindenre kiterjedő vizsgálatain is átestek:

✓ Cipzárteszt

A bőröndöt egy megszakítás nélküli vizsgálat keretében legfeljebb 500-szor nyitják ki és csukják be. Ezen kívül arról is meggyőzödnek, hogy a cipzárak valamennyi alkotóeleme jól van-e rögzítve.

✓ Fogantyúteszt

Először a bőrönd megtöltött állapotban 3 napon át lóg a fogantyújára felakasztva. Az ezt követő teszt során a bőrönd fogantyújának azt kell kibírnia, hogy 10.000-szer húzásszerűen megrántják.

✓ Lépcsőteszt

A szinte olimpiai számnak beillő teszt során a megtöltött bőröndnek úgy kell megállnia a helyét, hogy közben 20.000 lépcsőfokon húzzák fel és le.

✓ Ejtésteszt

A bőrönd strapabíróságának vizsgálata során megtöltik, majd 1 m magasságból háromszor szabad esésben egy fémlapra ejtik.

A minden tekintetben nyugodt utazásért

Praktikus kiegészítők utazáshoz

Amikor épp senki nincs otthon

Biztonságtechnikai megoldások a házba & lakásba

Könnyű viseletek nyaraláskor

Lezser & kényelmes női szettek utazáshoz

   
   
 • Női hosszú ujjú felső, rózsa csíkos
Kellemesen puha pamut-viszkóz anyag
3 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Női 7/8-os farmernadrág, fehér
Kellemesen puha pamut-sztreccs anyag
7 995Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
 
 
 • Női rövid ujjú blúz, rózsaszín
Könnyű pamutanyag puha, szövött mintával
4 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Női jersey rövidnadrág, fehér
Kellemesen puha, kevert pamutanyag
3 995Ft
Gyorsnézet
  
 
  
 • Női nagyméretű pulóver, törtfehér
Lágy esésű, kevert viszkózanyag
4 995Ft
Gyorsnézet
   
   
     
    

Lezser szettek nyaraláshoz

Sportos szabadidőruhák férfiaknak

Bőrönd áttekintő

               
Sajnos már elfogyott
            

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.