Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Iratmegsemmisítő

33 995Ft
 • Raktáron
Szállítási határidő
P, 2019.09.20. -tól-/-től Sze, 2019.09.25.-ig
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
 • Papíralapú titkos adatok az EU Adatvédelmi Rendeletének megfelelő megsemmisítéséhez
 • Magas, P-5-ös biztonsági szint, a DIN 66399-2 szabványnak megfelelő, darabméret: 2 x 15 mm
 • Rendkívül csendes, a zajszint csupán 65 dB
 • Beépített vágómű CD-k, DVD-k és hitelkártyák darabolásához, külön gyűjtőtartállyal
 • 25 literes papírkosárral

Iratmegsemmisítő

Megrendelési szám 104590
Szabályos megsemmisítés
Érzékeny adatok nem kerülhetnek rossz kezekbe. Mivel a digitalizáció szinte minden területen egyre előrehaladottabb, részben szükségessé válik a papíralapú adatok előírás szerinti megsemmisítése. A Genie iratmegsemmisítő az EU Adatvédelmi Rendeletének megfelelő iratmegsemmisítést biztosít. Nemcsak papírokat aprít a P-5-ös (DIN 66399-2) biztonsági fokozat szerint 2 x 15 milliméteres nagyságúra, de rendelkezik vágóművel CD-k, DVD-k és hitelkártyák megsemmisítéséhez is.

Számos extra tulajdonság
Az 550 MXCD iratmegsemmisítő rendkívül irodabarát: energiafogyasztása alacsony, 65 decibeles zajkibocsátásának köszönhetően pedig nagyon halkan működik. Mivel a papíradagoló a fogantyúba van beépítve, egyúttal ujjvédelemként is szolgál. A készülék automatikus start/stop funkcióval, kimenettel és hátramenettel, valamint túladagolásra és túlmelegedésre figyelmeztető LED-ekkel rendelkezik. A nagy papírkosár űrtartalma 25 liter. A felaprított CD-k egy külön tartályba kerülnek. Annak érdekében, hogy az iratmegsemmisítő minél hosszabb ideig megbízhatóan és zavartalanul működhessen, hat darab olajozólap áll rendelkezésre a vágómű ápolásához.

Szín

Fehér

Anyag

Műanyag és fém

Méretek

Szé x ma x mé kb. 36,5 x 50 x 24 cm

Tartalom / tartozékok

Papírkosárral, olajozólapokkal és kezelési útmutatóval

Súly

Kb. 6,7 kg

Teljesítmény

300 Watt

Műszaki adatok

- Magas, P-5-ös biztonsági fokozat, a DIN 66399-2 szerint
- Darabméret: 2 x 15 mm
- Zajszint: 65 dB
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

104590

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.