Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 7 2019
irisette® zselés nyaktámasztó párna

irisette® zselés nyaktámasztó párna

Aludjon jól, ébredjen kipihenten. Ez a zselés párna anatómiai szempontból helyes fekvőpozíciót biztosít, így hozzájárulhat a tarkóizmok tehermentesítéséhez. Magassága a kivehető betét révén állítható és az egyéni alvásigényeknek megfelelően megválasztható. Párnabelső viszkoelasztikus habanyagból A nyaktámasztó párna olyan viszkoelasztikus habanyagból készül párnabelsővel rendelkezik, amely a nyakcsigolya megfelelő pozíciójáról gondoskodik, valamint optimálisan ellazítja a tarkóizomzatot háton vagy oldalt fekve. Az zselés betét jó hőszabályozást és optimális nedvességelvezetést biztosít.
16 995 Ft
16 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek