Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Irodai felszerelés

Irodai felszerelés

  • Kábelrendező doboz
Praktikus doboz kábelek és elosztók tárolásához
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Táska powerbankkel, fekete
Mobil áramellátás pl. okostelefonhoz vagy táblagéphez
9 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • 5 doboz szettben, levél mintás, különböző méret
Ideális ajándékcsomagolásként vagy rendszereződobozként
2 995Ft
2 495Ft
Gyorsnézet
  • 2 az 1-ben töltőkábel és kulcstartó
Kábel nemesacél bevonattal - különösen erős
3 295Ft
2 295Ft
Gyorsnézet
  • Üzenő tábla, arany, 6 csiptetővel
6 fém csíptetővel pl. képeslapok rögzítéséhez
7 995Ft
4 295Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható

Irodaszerek az áttekinthető munkahelyért

Egy rendezett irodában a munka is mindjárt könnyebb. Az íróasztalon és a falon elhelyezett üzenőtáblák és rendszerezők vonzó látványelemek lehetnek. Fedezze fel a Tchibo kínálatában szereplő tetszetős és praktikus irodai segédeszközöket, melyek megkönnyítik Önnek a rendszerezést. Eláruljuk Önnek, hogyan.

Irodaszerek, melyek megkönnyítik Önnek a munkát

Az irodai eszközök helyes rendszerezése

A rendezett munkahely nemcsak hatékonyabb folyamatokat, de kellemesebb légkört is teremt. Irodája berendezésekor előnyös, ha az irodai cikkeket kategóriák szerint csoportosítja. Egy többrekeszes asztali rendszerező például rengeteg írószernek ad helyet. A tájékozódás megkönnyítése érdekében a rekeszeket felcímkézheti. A különböző színű mappák és iratrendezők segítségével iratai áttekinthetőbbek lesznek.

Az irodaszerek ergonomikus elhelyezése

A hatékony munkavégzéshez az Ön igényeire és folyamataira szabott munkakörnyezet szükséges. Ha sokat dolgozik számítógépen, akkor a billentyűzetet a testhez a lehető legközelebb kell elhelyezni. Az egérnek pedig ott a helye mellette. Ahhoz, hogy a munkát ne akadályozza zavaró kábelrengeteg, célszerű kábelklipszeket használni. A fontos iratok azonban jó, ha mindig kéznél vannak. A tennivalókat tartalmazó listákat és a heti terveket elhelyezheti az íróasztal fölé függesztett üzenőtáblára.

Fontos döntési szempontok irodaszerek vásárlásakor

Csúcsminőségű anyag

A minőségi anyagból készült irodaszerek stabilabbak és tartósabbak. A papírból készült irodaszerek esetében a megfelelő vastagság a lényeg. Ez befolyásolja, például, hogy tollal íráskor a tinta átüt-e a papíron – és így többé-kevésbé a hátoldalon is látszik. A gyakran használt irodaszerekhez, mint határidőnaplók vagy zsebnaptárak, a kiváló minőségű bőr a legalkalmasabb anyag, mivel strapabíró, és így gondoskodik róla, hogy a könyvecske egész évben szép maradjon.

Funkcionalitás

Az olyan irodaszerek, melyek nem csupán szép dekorációként szolgálnak az íróasztalon, növelik a komfortérzetet. Ha egy olló elég éles a vastagabb papírok tiszta vágásához is, akkor jó választás lesz az irodai munkához. Ahhoz viszont, hogy egy levélnyitónak jó fogása legyen, csúszásbiztos gumiból készült nyél szükséges. A vonalzó beosztása jobban felismerhető, ha színe eltér a háttér színétől.

Minőségi garanciánk irodaszerekre

Irodai munkáinak gyors és eredményes elvégzéséhez funkcionális irodaszereket kínálunk, melyek nagy gondossággal, minőségi anyagokból készültek. A „Tchibo Certified Merchandise“, röviden: „TCM“, termékeink kiváló minőségét igazolja. A „2 az 1-ben” jelölés olyan speciális eszközökön található meg, melyek több funkciót is kínálnak.