Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 30 2014
Irodai szekrény

Irodai szekrény

A klasszikus fehér szín elegáns jelleget kölcsönöz ennek az irodai szekrénynek. A kompakt irodabútor munkafelülete lehajtható és mágneses csappantyúkkal zárható. Így minden szépen a helyére kerül. Sok hely kis helyen A szekrény helytakarékos, 1 görgős fiókcsúszóval ellátott fiókjával kiegészítő tárolóhelyet biztosít. Az alsó rekeszek polclapjai háromféleképpen behelyezhetőek, a hátfalat kábelnyílással is ellátták. Az irodai szekrényt megbillenés elleni biztosítással és padlókímélő betétekkel együtt szállítjuk. Szín: Fehér Anyag: Forgácslap korpusz és front Horganyzott fémből készült fogantyúk

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 30/2014  Rendszerezz kreatívan

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.